Search
Yhteistyö­kumppaneille

Yhteistyö­kumppaneille

Paimion kaupungin matkailuneuvonta

on Paimion virallinen matkailusta vastaava taho. Matkailuneuvonnan tehtävänä on kehittää Paimiota matkailukaupunkina sekä tuottaa neuvontapalveluja. Yhteystiedot matkailuneuvonnan asiakaspalveluun löydät täältä.

VisitPaimio -matkailusivusto

on puolestaan Paimion seutukunnan matkailuun liittyvien vetovoimatekijöiden sekä paikallisten yrittäjien palveluiden markkinointiin keskittyvä verkkosivustohanke, mitä ylläpidetään yrittäjävetoisesti.

Käytämme markkinointinimeä VisitPaimio.

Yhteystiedot VisitPaimion markkinointiin ja ylläpitoon löydät täältä.

Yrittäjä – tule mukaan kehittämään ja markkinoimaan Paimion matkailualuetta!

VisitPaimio -matkailusivut ovat tehokas markkinointialusta paikallisille yrittäjille! Paimion kaupunki tukee sivuston ja VisitPaimio -brändin näkyvyyttä markkinoinnin eri keinoin. Uuden ja kehittyvän sivuston myötä markkinoinnin keinot tarkentuvat ensimmäisen hankevuoden (2022) aikana.

Tarvitsemme aktiivisia yrittäjiä VisitPaimio -sivuston ympärille ja toivomme, että yrittäjien yhteistyön avulla Paimioon syntyisi lisää matkailu- ja tuotepaketteja niin turisteille, päivämatkailijoille kuin paikallisille kuluttajillekin! 

 

Yrittäjällä on monta syytä lähteä mukaan VisitPaimioon vuosisopimus- eli jäsenyrittäjäksi!

Olet mukana Paimion kaupungin mahdollistamalla VisitPaimio.fi -matkailusivustolla, missä oma yrityksesi näkyvyy korostuu:

– omalla tuotesivulla, missä ovat esittelyteksti, kuva ja yhteystiedot

– omien tapahtumien kautta tapahtuma- tai tarjouskalenterissa

– VisitPaimion Facebook -tilillä postauksissa ja mainonnassa

– johdonmukaisesti ja helposti löydettävässä sivupohjassa

– mahdollisten tuotepakettien palveluntarjoajana

Voit liittyä vuosisopimusyrittäjäksi täältä! 

Näkyvyys VisitPaimion Facebook -päivityksissä 

– hyviä uutisia Paimiosta sekä tietoa vuosisopimusyritysten ja kaupungin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista
– yleistä fiilistelyä kaupungista sekä eri käyntikohteista ja elämyksistä

Sisältömarkkinointi sekä tapahtuma- ja tarjouskalenterit

Koostamme valmiiksi kuratoitua sisältöa matkalijoille ja paikallisille, esim. eri sesonkien ja teemojen mukaan Facebookissa.

Tapahtumakalenteri

VisitPaimiossa on myös käytössä digitaalinen tapahtumakalenteri, joka on tarkoitettu paikallisille yrityksille tai yhdistyksille. VisitPaimion vuosisopimusyrityksille tapahtumakalenteri on maksuton. Tapahtumakalenteri sisältää sivujen sisällön mukaisesti asiakasyritysten tapahtumapäivityksiä, joilla palvellaan pääasiassa turisteja, päivämatkailijoita ja paikallisia kuluttajia. Ilman vuosisopimusta tapahtumakalenterin käyttämisestä laskutetaan 29 € + alv / tapahtuma.

Tarjouskalenteri

Tarjouskalenteri on tarkoitettu vuosisopimusyrittäjille, joilla on erikoistarjouksia, mitkä palvelevat samanaikaisesti nimenomaan turisteja,  päivämatkailijoita tai paikallisia kuluttajia.

Ilman vuosisopimusta tarjouskalenterin käyttämisestä laskutetaan 29 € + alv / tarjous.