Search
Museoretki & Iivarin herkut
Museot Iivari Paketti Visitpaimio

Museoretki & Iivarin herkut

Opastettu museokierros ja herkkuhetki Café & Bistro Iivarissa

15-25 hengen ryhmät 

12,5e / hlö

Valitse toinen suosituista museoistamme tutustumiselle ja herkuttele kierroksen päätteeksi aivan naapurissa Café & Bistro Iivarissa suolainen tai makea herkku. Käsityömuseo Miilassa löydät käsityön ja kädentaitojen historiaa ja Paimion Sähkömuseossa voit kokea esimerkiksi virtuaalista oksasahausta VR-lasien läpi!

Tilaukset viimeistään viikkoa ennen matkaa.
Tilaukset Paimion matkailuneuvonnasta:
050 586 7733 tai touristinfo@paimio.fi

Isommat ryhmäkoot

25-50 hengen ryhmät ovat hienosti toteutettavissa kahden museon (Miila ja Sähkömuseo) välillä jakamalla ryhmät puoliksi.

Ryhmäretkiä varten museot ovat auki ympäri vuoden!

Omatoimisesti tutustuen

Omatoimisen museokierroksen voi toteuttaa yksin, kaksin tai yhdessä iloisessa ryhmässä. Sähkömuseo ja Miilan Käsityömuseo sijaitsevat aivan vierekkäin ja Vistanraittia pitkin löydät myös paljon muita mielenkiintoisia kohteita. Viivy hetki vaikka eväsretkellä Mikaelin kirkon puistossa ja jatka matkaa raittia pitkin vaikka putiikkeihin tunnelmallisille ostoksille. Autolla hurautat kohteet läpi aikaa säästäen, mutta tunnelmallisin tapa kiertää museoita on fillarilla tai kävellen.

Muut museot ympäri Paimiota

Tee isompi omatoimiretki ja kolua kaikki Paimion museot läpi!
Edellä mainittujen lisäksi pyörämatkan päässä olevat ihastuttava Paimion kotiseutumuseo ja August Pyöniitun museo ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Tee kierros Paimion kotiseutumuseon kauniissa Museomäen miljöössä ja aisti paikallishistoria! A. Pyölniittu oli Paimion viisaanakin tunnettu tiedemies ja itseoppinut, jonka museossa saat tutustua hänen ainutlaatuiseen kotiinsa.

Jos vaihtoehdoista ei löydy sopivaa, otathan yhteyttä Paimion matkailuneuvontaan ja sovitaan ryhmällesi sopiva retki!

Tervetuloa nauttimaan Paimion museoista ja niiden upeasta tarjonnasta!