Search
Yrittäjyys & työ Paimiossa

Yrittäjyys & työ Paimiossa

Yrittäjyys Paimiossa

Paimiolaiset ovat yritteliästä väkeä. Jos alueella toimivat yritykset leikkimielisesti jaettaisiin koko aikuisväestön kesken, niin joka kuudennella aikuisella olisi oma yritys. Yhteistyö kaupungin organisaation ja yritysten välillä on poikkeuksellisen luontevaa ja syvää. Olemme jopa perustaneet yhteisen kehitysyhtiön alueen elinvoimaa kehittämään. Tämän yhteistyön tuloksena Paimiosta on tullut yrittäjille erinomainen toimintaympäristö ja kehitämme yhteistyötä jatkuvasti eteenpäin.

Paikallinen yrittäjäyhdistys, Paimion Yrittäjät ry on aktiivinen taho, joka hoitaa yrittäjien edunvalvontaa. 

Työ Paimiossa

Paimion kaupungin työpaikkaomavaraisuus on korkea. Sen lisäksi sijaitsemme optimaalisella paikalla keskellä Turun ja Salon talousalueita. Paimiosta on helppo liikkua töihin ympärillämme oleviin noin 150 000 työpaikkaan.
Nykyisten metalliteollisuuden ja hoitoalan työpaikkojen lisäksi, lähitulevaisuudessa Alvar Aallon merkkiteoksen Paimion Parantolan ympärille syntyvä kansainvälinen matkailunähtävyys sekä uusien korkealuokkaisten tuotteiden valmistus tekstiilinkierrätysmateriaaleista, tulevat synnyttämään alueellemme paljon uusia mielenkiintoisia työpaikkoja.