Tapahtuma­kalenteri

Tapahtuma­kalenteri

Alla löydät Paimion alueella menossa olevat ja tulevat tapahtumat.
Tänään

Käsityömuseo Miila avaa kesäkautensa!

Käsityömuseo Miila Kirjakuja 2, Paimio

Käsityömuseo Miila avaa kesäkautensa! Tervetuloa!
Esillä perusnäyttelyt Arkista aherrusta ja Käsityön juhlaa, sekä kesän teemanäyttely Lankametsän olennot – Mirkun virkkuueläimet.

Paimion sähkömuseon kesäkausi alkaa!

Paimion sähkömuseo Vistantie 24a, Paimio

Paimion sähkömuseon kesäkausi alkaa! Tervetuloa!
Esillä uudistettu perusnäyttely sähköntuotannosta, -jakelusta ja käytöstä. Esillä myös SLM 100 -juhlavuosinäyttely sekä kesän teemanäyttely Suomalaisen ydinvoiman ytimessä.

Huippuhetkiä – päiväkerho AIKUISILLE

Tämä on kesäinen tapahtuma, joka on suunnattu aikuisille mutta on sisällöltään helppo ja rentouttava, vailla suorittamista. Päivä pitää sisällään rentoutumista laiduntavien lampaiden keskellä, ravitsevan lounaan sekä mahdollisuuden voimakoruaskarteluun, villiyritein höystettyyn jalkakylpyyn tai ehkä lähdet lounaan jälkeen mielummin samoilemaan lähimetsään ja kastamaan varpaasi viileään puroon. Tapahtumapaikkana toimii Huippuhetkiä Punainen mökki ja mökin pihapiiri, osoitteessa Hanhijoentie 4. Tapahtuman hinta on 38e/henkilö

38eur

Paimion kotiseutumuseo

Paimion kotiseutumuseo Sähköyhtiöntie 198, Paimio

Perinteinen, Paimion paikallishistoriaa esittelevä ja tallentava kotiseutumuseo.
Avoinna: 16.6.–15.7. ma–pe klo 18–20.30, su 14–16.30 sekä la 15.7. klo 14–16.30, suljettu juhannuksena
Lainamakasiinissa esillä paimiolaisten nuorten taidenäyttely.

Teatterin päiväleiri nuorille #KelpaamoLuo

Paimion Kesäteatteri Sähköyhtiöntie 198, Paimio

#KelpaamoLuo, on teatterileiri 12-17 vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat täysin paineetonta, suoritusvapaata teatterin parhaat puolet hyödyntävää tekemistä. Kokoonnumme kolmena päivänä, Paimion kesäteatterilla, museomäellä. Käytössämme on koko teatterimiljöö, johon saamme tutustua mielemme mukaan, tehdä kivoja harjoitteita oikeissa kulisseissa, ottaa rennosti, sukeltaa niin syvälle tai kellua pinnalla, aivan kuten parhaalta tuntuu. Teemme pieniä minimini näytelmiä itsellemme. Vain taivas on rajana, kun mielikuvitus saa lentää. Tänne mahtuu vielä mukaan ja ilmoittautua voi minulle, minä toimin ohjaajana.

35€

August Pyölniitun museo

August Pyölniitun Museo Maljamäentie 132, Paimio

August Pyölniitun museossa voi tutustua itseoppineen tiedemiehen ja kyläoriginelli August Pyölniitun asuin- ja työskentely-ympäristöön ja vaatimattomaan perheen elämään.
Museo sijaitsee Maljamäen kylässä mäen rinteessä osoitteessa Maljamäentie 132.

Villan Voima, Hyvän mielen neuletapahtuma Paimion Parantolassa

paimion parantola Alvar Aallontie 275, Paimio, Finland

Villan Voima - neuletapahtumassa pääset neulomaan upeaan Paimion Parantolaan. Käytössä on ravintola Toivo ja vanhan kanttiinin puolelle saapuu lankamyyjiä eri puolelta Suomea. Opastuskierrokset tulevat varattaviksi Parantolan kautta, josta on mahdollisuus tiedustella myös majoitusta.
Tapahtuman tiedot tarkentuvat vielä kesän myötä!