Search
Oinilan jokipolku

Oinilan jokipolku

HUOM! Paimionjoen itärannalla kulkeva noin 2 km mittainen Oinilan jokipolku (lähtöpaikka Sähköyhtiöntie 4, Paimio) on jouduttu turvallisuussyiden vuoksi toistaiseksi sulkemaan penkan syöpymisen ansiosta. Ilmoitamme mahdollisimman pian koska reitillä on taas turvallista kulkea.

Kauniita Paimionjoen rantoja ja perinnemaisemia pääsee muutamista paikoista ihastelemaan ja yksi näistä on Paimionjoki-yhdistyksen ylläpitämä Oinilan jokipolku.

Vuonna 2018 toteutettu luontainen polku kiemurtelee aivan joen rantaa pitkin ja ei näin ollen ole täysin esteetön. Joen profiili on jyrkkä ja maasto voi olla osittain hyvinkin epätasainen. Paimionjoki-yhdistys on luonut polulle tukirakenteita kulkemista helpottamaan.

Polku kulkee osin kaupungin ja yksityisten omistamilla mailla, joten on tärkeää kunnioittaa tätä pitämällä polut siisteinä roskista ja kulkemalla polulle tarkoitetulla reitillä.

Saat reitistä tehtyä ympyrälenkin lähtemällä Sähköyhtiöntien kävelytietä kohti toimintakeskus Apilaa. Polun lähtöpiste löytyy Apilan pihamaalta, osoite Sähköyhtiöntie 4, Paimio. Polun varrelta löytyy info- ja opastauluja.