Search

Jokipuisto

Jokipuisto on paimiolaisten oma liikkumisen ja viihtymisen keidas. Paimionjoen rannalla olevalla puistomaisella alueella järjestetään tapahtumia ympäri vuoden, kuten markkinoita, vuotuiset Siltasoudut ja kaupungin oma uuden vuoden ilotulitus. 

Liikkujalle Paimion jokipuisto on unelma paikka. Kuntoa voi kohentaa kaikenikäisille tarkoitetulla ulkokuntosalilla, treenata pohkeita kuntoportaissa, skeitata skeittipuistossa, pelata uudenkarhealla Padel-kentällä, lenkkeillä tai lähteä laiturilta vaikka melontaretkelle. Ja kuka estää pulahtamasta Paimionjoen virkistävään veteen.

Aurinkoisen päivän kruunaa omalle piknikviltille katetut eväät oman kullan kainalossa, Paimion jokipuistossa.

Jokipuisto sijaitsee Paimionjoen tuntumassa, entisen Sahan rannassa, os. Sahurintie 5. Puistossa on kaksi opastaulua, joissa kerrotaan Paimion Sahan historiasta ja alueen kehittämistoimista. Perille pääsee autolla.

Jokipuisto on yksi iso pysähdys- ja näköalapaikka joen ympäri kulkevaa upeaa Paimionraitti -matkailu- ja pyöräreittiä.

Paikallisia yrityksiä

Kanootin ja kajakin vuokrausta Paimionjoella. Kesä- heinäkuussa vuokraus Paimion Jokipuistossa( Sahurintie 5, 21530 Paimio).
Rakennuskonevuokraus, pientarvikemyynti, vene- ja vesijettivuokraus. Meiltä voit vuokrata nopeutta työmaille ja vesille.
Padel Jokipuisto on Paimion ytimessä ihmisiä ilahduttava ja liikuttava ulkopeliareena, johon kaikki ovat tervetulleita pelaamaan padelia.
Toteutamme melontaretkiä Paimionjoella, mm. Paimion jokipuistossa. Valikoimassa löytyy niin inkkarikanootteja, kakajakkeja kuin sup-lautojakin. Melontaan saat aina mukaan…

Julkisia palveluita

Villen Kuntokeidas 500

Villen kuntokeidas

Paimion jokipuiston kupeessa sijaitsee kaikille avoin ulkokuntosali, Villen Kuntokeidas....

Skeitti Ja Skuuttiparkki Visitpaimio 500

Skeitti- ja skuuttipark

Paimion jokipuistossa pääsee testailemaan skeittilautaa, skuuttia tai BMX-pyöräänsä uudessa PaiSke-skeittiparkissa...

Melontareitti 900x900

Paimionjoen melontareitti

Paimionjoen melontareitti kulkee keskustassa sijaitsevasta Jokipuistosta merelle Paimionlahdelle. Kokonaisuudessaan reitti on reilu 9 km ja matka taittuu...