Search
Paimio – kangas­kauppojen keidas!
Paimion Kangaskaupat

Paimio – kangas­kauppojen keidas!

11 000 asukkaan Paimiossa tarjoillaan ompelevalle ihmiselle upea kattaus erilaisia kankaita ja käsityötarvikkeita! Vietä päivä monipuolisen kangastarjonnan äärellä ja löydä vaikka unelmiesi juhlapukukangas!

Paimioon hurautat 20 minuutissa Turusta tai Salosta moottoritietä pitkin.

Voit tutustua kangaskauppoihimme kerralla vaikka kävellen, koska ne sijaitsevat aivan kivenheiton päässä toisistaan. Samaan ostospäivään voit lisätä vaikka kahvittelun tai ruokailun Paimion keskustan monista ruokapaikoista tai kahviloista.

Kaupat

OTTOBRE shop

Myymälästämme saat ostaa Ottobre design®-lehdistä tuttuja laadukkaita kankaita ja muita käsityötarvikkeita. Myymme myös suosittua suomalaista OTTOBRE design® lasten- ja naisten kaavalehteä. Lisätietoja täältä.

OTTOBRE VISIT PAIMIO 0671 500x500PX

Oivatikki

Kangaskauppa Oivatikin valikoimiin kuuluu verho- ja vaatetuskankaat sekä ompelutarvikkeet. Lisätietoja täältä.

Kangaskauppa Oivatikki Visitpaimio

Sininen Neula

Liikkeessämme on erilaisia vaatetuskankaita sekä monipuolinen valikoima ompelu- ja neulontatarvikkeita. Lisäksi valikoimaamme kuuluu laadukkaat neule-, villa-, käsityö- ja puuvillalangat sekä neulepuikot ja virkkuukoukut. Lisätietoja täältä.

Sininen Neula Kasityoliike Visitpaimio

Ompelimo Ateljee Saksi

Korjausompelu ja vaatteiden mittatilaustyöt ammattitaidolla aivan Paimion keskustassa. Myynnissä myös ihania vaatetuskankaita ja ompelutarvikkeita monipuolisesti. Lisätietoja täältä.

Ateljee Saksi Visitpaimio